O našoj tvrtki

Mi smo inovativna i ambiciozna tvrtka koja je prepoznala nedostatak na tržištu u segmentu robotike i industrije 4.0. Uzimajući u obzir brz razvoj tehnologije i rastuću potrebu za automatizacijom, odlučili smo djelovati kao vodeći igrač u ovom području.

contact

Naš tim

se sastoji od visoko kvalificiranih i iskusnih inženjera, menadžera, programera te vanjskih suradnika i konzultanata. Vjerujemo da je naša snaga upravo u raznolikosti našeg tima i u njihovom zajedničkom radu kako bismo vam pružili najbolje rješenje u svakom trenutku. Specijalizirali smo se u proizvodnji robotskih čelija za brušenje, poliranje, skidanje srha, rezanje polimera i kompozitnih materijala. Naša stručnost u ovim područjima omogućuje nam da zadovoljimo različite potrebe naših klijenata i pružimo im precizna, pouzdana i učinkovita rješenja.

Uz samo konstruiranje robotskih čelija, ponosni smo biti distributer za Republiku Hrvatsku renomiranih svjetskih brendova poput njemačkog Wittenstein-a i američkog PushCorp-a. Ovo partnerstvo nam omogućuje pristup najnovijim tehnologijama i inovacijama u industriji, čime možemo osigurati vrhunsku kvalitetu i performanse naših proizvoda.

Naša posvećenost klijentima je naš najviši prioritet. Slušamo vaše zahtjeve, analiziramo vaše potrebe i pružamo vam personalizirana rješenja koja će vam pomoći u postizanju vaših ciljeva. Naš cilj je postati dugoročni partner koji vam pruža podršku i surađuje s vama kako biste ostvarili uspjeh u vašem poslovanju.

Naš tim

Upoznajte dio našeg višeg rukovodstva

user

Vanja Čemerin

Direktor
user

Matija Čemerin

Voditelj prodaje i marketinga
faces

Povežite se s nama!

Zapratite nas na društvenim mrežama
oluk_map

Oluk Robotics d.o.o.
Nova 19, 40305 Nedelišće
oluk-map-mobile

Oluk Robotics d.o.o.
Nova 19, 40305 Nedelišće