Zastupništva

Službeni smo distributer renomiranih tvrtki za automatizaciju i robotske tehnologije. Naša tehnologija omogućuje automatizaciju i robotizaciju različitih procesa, od brušenja i poliranja do zavarivanja i rezanja.
push-corp

PushCorp

PushCorp je vodeći proizvođač robotskih alata i specijaliziran za opremu za uklanjanje materijala. Njihova inovativna rješenja, kao izumitelji uređaja za usklađenost sile, omogućuju automatizaciju tisuća robotskih procesa diljem svijeta. Svake godine dodaju nove proizvode za završnu obradu površina u njihov portfelj. Bez obzira jeste li proizvođač ili integrator robotskih sustava, nudimo alate koji vam pomažu automatizirati vaše manualne procese. Spremni smo razgovarati o vašem projektu i pružiti podršku u postizanju visoke kvalitete i dosljednosti u vašoj aplikaciji za završnu obradu površina. 

S obzirom na snažnu prisutnost u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji, klijenti očekuju proizvode koji će izdržati dugi niz godina i neprekidnu besprijekornu upotrebu. Kako bi osigurali tu visoku kvalitetu, donijeli su odluku da što veći broj proizvoda bude proizveden i sastavljen interno. Stoga, naša vrhunska proizvodna pogona u Dallasu, Teksas, provodi strojnu obradu na čak 95% svih komponenti. S našim impresivnim arsenalom CNC strojeva i mjerne opreme, možemo stvoriti iznimno visokokvalitetne dijelove za nove alate, popravke i istraživačke i razvojne projekte. Također, izrađujemo prilagođene nosače i držače alata kako bismo olakšali integraciju naše opreme s vašim robotom i abrazivima, nudeći vam najbolje rješenje dosad.

Uz to što smo zastupnici za PushCorp, također smo i njihovi integratori nudeći vam „ključ u ruke“ rješenje za vaše potrebe za automatizacijom ili robotizacijom.

S partnerstvom s PushCorp-om, otvaramo vrata novim mogućnostima u automatizaciji vaše proizvodnje.

Njihov proizvodni asortiman možete pogledati ovdje .

Wittenstein

Wittenstein SE, renomirana svjetska tvrtka u području precizne mehanike i pogona, nudi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda koji će unaprijediti vaše industrijske aplikacije.

Njihovo područje primjene i stručnosti: 

Automatizacija, robotizacija, proizvodnja strojeva i alata, obrada drva, poluvodiči i elektronika, prerada plastike i gume, prehrambena i farmaceutska industrija, pakirna industrija, medicinska tehnologija, nano tehnologija, naftna i plinska industrija, avio industrija te proizvodnja baterija. 

U našem proizvodnom asortimanu možete pronaći:

Servo reduktore – za precizan i pouzdan prijenos snage
Zupčaste linearne sustave – za glatko kretanje i pozicioniranje
Servo sustave – za vrhunsku kontrolu i upravljanje pokretima
Servo motore – za visoku dinamiku i pouzdanost
Software za Wittenstein sustave (cymex® 5) – za optimizaciju performansi
Servo pogone – za efikasno upravljanje motorima
Zupčanike po mjeri – za prilagođene potrebe
Servo aktuatore – za precizne i snažne pokrete

I mnogo više.

Za kompletan proizvodni asortiman možete posjetiti njihovu web stranicu ovdje .